Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

CHAMPIONSHIP CUP 611NEON-NEGRU MULTITACO -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
video-yt
20150625101613.CUPS.611.PA.jpg

Partea superioară a modelului Championship se remarcă prin greutatea redusă, fiind realizată dintr-o singură bucată de microfibră cu grosime de doar 1 mm. De asemenea, dispune de o ranforsare internă, care garantează structura și rezistența ghetei. Modelul Championship se mai remarcă și prin branțurile elaborate din material foarte rezistent și dur, care oferă stabilitate piciorului. O caracteristică fundamentală pentru evitarea accidentărilor și pentru ca piciorul să fie întotdeauna susținut este aceea că gheata permite flexarea părții anterioare a piciorului, în timp ce centrul rămâne stabil.

Talpa este realizată din două componente cu densitate diferită. În partea exterioară este mai dură, fiind și mai rezistentă, iar în interior este mai moale, pentru a obține o flexibilitate mai mare și amortizare, gheata având o greutate mai mică.

Talpa PA - Multitaco 24. Include tehnologie 2D (două densități). Cele 24 de crampoane sunt dispuse în funcție de rezultatele studiilor biomecanice și sunt îmbinate prin nervuri structurale, pentru a conferi stabilitate și priză optimă pe orice teren. Această dispunere strategică facilitează mișcările de rotație și previne accidentările.


Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.