Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

CHAMPIONSHIP 812 GRI ARTIFICIAL GRASS -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Gheată de fotbal cu aspect modern, fără cusături, care se potrivește în picior ca o șosetă. Reinventarea unui sport etern.
Partea superioară a ghetei este fabricată din Micro PU de calitate superioară, dintr-o singură bucată. Prin tehnologia ONE PIECE s-au eliminat cusăturile, astfel încât încălțămintea se adaptează la forma piciorului și se evită sporirea greutății. Cu tehnologia WATER RESISTANT, prin care se evită absorbția apei, și tehnologia M COUNTER, contrafortul din talon, care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită formei ergonomice. Element fabricat din PVC și spumă. Interiorul este din nylon rezistent la tracțiune.
Lamelele sunt fabricate din texon integral și din PVC până în zona centrală, pentru a menține fermă structura crampoanelor.
Branțuri din EVA neted, care contribuie la amortizare și absoarbe impactul pașilor.
Talpa AG. Talpa Multitaco 23 de la Joma include tehnologia 2D. Aceasta a fost dezvoltată în urma diferitelor teste efectuate pe terenuri cu iarbă artificială. Tehnologia constă în utilizarea de PU cu două densități pentru formarea crampoanelor, ceea ce înseamnă mai multă stabilitate, amortizare și o priză perfectă atât pe terenuri uscate, cât și pe cele umede.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Cel mai văzut

AGUILA GOL 821 NEGRU TURF

52.01 EUR

PROPULSION LITE 901 NEGRU SOFT GROUND

212.00 EUR

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

AGUILA GOL 821 NEGRU FIRM GROUND

52.01 EUR

PROPULSIE LITE 906 ROŞU FIRMA LA SOL

200.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.