Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

CHAMPIONSHIP 711 FLUOR FIRM GROUND -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Gheată de fotbal cu aspect modern, fără cusături, care se potrivește în picior ca o șosetă. Reinventarea unui sport etern.
Partea superioară a ghetei este fabricată din Micro PU de calitate superioară, dintr-o singură bucată. Prin tehnologia ONE PIECE s-au eliminat cusăturile, astfel încât încălțămintea se adaptează la forma piciorului și se evită sporirea greutății. Dispun de tehnologia WATER RESISTANT, prin care se evită absorbția apei, și de tehnologia M COUNTER, contrafortul din talon, care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită formei ergonomice. Element fabricat din PVC și spumă. Interiorul este din nylon rezistent la tracțiune.
Lamelele sunt fabricate din Texon integral și din PVC până în zona centrală, pentru a menține fermă structura crampoanelor.
Branțuri din EVA neted, care contribuie la amortizare și absoarbe impactul pașilor.
Talpa Multi 2014. Fabricată cu două injecții de PU. Structura externă este dintr-o singură bucată pentru mai multă rezistență la utilizare. Aceasta este completată prin durabilitatea asigurată de densitatea mai mare a injecției interne. Ranforsare verticală a boltei plantare. Distribuția biomecanică a crampoanelor conferă mai multă stabilitate.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.