Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

AGUILA PRO 801 NEGRU FIRM GROUND -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Águila Gol sunt ghetele clasice ale mărcii Joma. Cu materiale de ultimă generație, acestea sunt în continuare preferatele fotbaliștilor, printre altele, datorită părții superioare din piele impermeabilizată. Fotbal clasic cu tehnologia viitorului.
Partea superioară este fabricată din piele de cangur, care nu reține apa, menținându-și masa inițială (tehnologia WATER RESISTANT). Cu tehnologia ONE PIECE, dintr-o singură bucată și fără cusături, încălțămintea se adaptează mai ușor la forma piciorului și se evită astfel sporirea greutății. S-a încorporat și tehnologia FLATLOCK, un sistem de îmbinare cu cusături plane și mascate în interior pentru evitarea rosăturilor.
Branțurile din EVA preformat se adaptează la forma piciorului. Lamelele sunt fabricate din nylon de calitate superioară și sunt foarte ușoare.
Talpă din nylon de calitate superioară, foarte ușoară.
Talpă FG. Talpa este prevăzută cu 14 crampoane subțiri, dispuse în conformitate cu rezultatele studiilor biomecanice și îmbinate prin intermediul unei structuri ranforsante. Calapodul este rotunjit, pentru a se integra în sistemul 360º, astfel încât cavitatea internă a ghetei se adaptează perfect la forma piciorului.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.