Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

AGUILA GOL 601 NEGRU IARBĂ ARTIFICIALĂ -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Águila Gol sunt ghetele clasice ale mărcii Joma. Cu materiale de ultimă generație, acestea sunt în continuare preferatele fotbaliștilor. Fotbal clasic cu tehnologia viitorului.
Partea superioară este fabricată din piele transpirabilă, care nu reține apa, gheata menținându-și masa inițială.
Branțurile din EVA preformat, adaptate la forma calapodului contribuie la amortizare în faza de tranziție. Lamelele semirigide din PVC mențin fermă structura crampoanelor de pe talpă pe toată durata vieții utile a ghetelor.
Talpa AG -MULTI 23. Acest tip de talpă este prevăzută cu tehnologie 2D. Dezvoltată în urma diferitelor teste efectuate pe terenuri cu iarbă artificială, tehnologia 2D presupune utilizarea de PU cu două densități pentru formarea crampoanelor. Se obține o stabilitate mai mare, amortizare și priză perfectă atât pe terenurile uscate, precum și pe cele umede.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.