Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

-

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Condiţii de Cumpărare

Ultima actualizare: 14 iulie 2016

Joma Sport S.A. şi companiile din grupul său (“JOMA”) oferă utilizatorilor săi funcţii pe site-ul web şi alte produse şi servicii (“Serviciile JOMA” şi individual, câte unul dintre acestea, “Serviciul JOMA”), atunci când vizitează şi cumpără de pe joma-sport.com (site-ul “Web”), utilizează produsele sau serviciile JOMA, utilizează aplicaţiile JOMA pe dispozitive mobile sau utilizează software-ul pus la dispoziţie de către JOMA cu privire la mărcile JOMA. Utilizarea site-ului web îi atribuie utilizatorului condiţia că prin utilizarea site-ul web este subinţeleasă acceptarea tuturor condiţiilor incluse în acest text.

Utilizarea site-ului web îi atribuie utilizatorului condiţia că prin utilizarea site-ul web este subinţeleasă acceptarea tuturor condiţiilor incluse în acest text.

Termeni şi Condiţii de cumpărare online

1. Aplicabilitate

Aceste condiţii generale se palică a: (i) la cumpărarea oricărui produs prin intermediul site-ului web y (ii) utilizarea oricarei informaţii, documente, grafice, filme, caracteristici, muzică şi/sau alte servicii de pe site-ul web.

2. Efectuarea comenzilor/cumpărăturilor pe site-ul web

2.1. Cerinţe pentru efectuarea de comenzi/cumpărături
Pentru a putea efectua o comandă pe site-ul web, utilizatorul trebuie:
 1. Să aibă cel putin 18 ani.
 2. Să fie consumator şi nu distribuitor.
2.2 Cum se realizează o comandă
Utilizatorul trebuie să dispună de o adresă de e-mail, pentru a putea efectua comenzile în mod corespunzător. Utilizatorul trebuie să configureze browser-ul în aşa fel incât să accepte cookie-urile şi ferestrele pup-up (“pop-ups”), putând astfel să utilizeze în mod complet şi adecvat site-ul web.

Pentru ca utilizatorul să poată efectua corect o comandă pe site-ul web, acesta trebuie să urmeze următorii paşi simpli:
 1. Să localizeze produsele pe care utilizatorul vrea să le achiziţioneze.
 2. Să aleagă dimensiunile şi cantitatea pentru modelul pe care utilizatorul îl doreşte.
 3. Să adauge produsele selecţionate în coşul de cumpărături de pe site-ul web.
 4. Să selecţioneze modalitatea de livrare a produselor pe care doreşte să le achiziţioneze.
 5. Să se identifice sau să creeze un nou cont propriu şi netransferabil, pentru fiecare utilizator.
 6. Să revizuie toate elementele de cumpărături selecţionate.
 7. Să selecteze modalitatea de plată pentru cumpărături.
 8. Să plaseze comanda în tab-ul de expediere a comenzii.
 9. Comanda este finalizată corect în momentul în care utilizatorul primeşte o confirmare online a comenzii.
Utilizatorul este obligat să cumpere produsele solicitate din momentul în care apasă tab-ul “Trimite comanda”, la finalul procesului de cumpărare. Prin clic pe butonul “Trimite comanda”, comanda solicitată de către utilizator se va trimite către JOMA pentru procesare. După ce JOMA a primit o comandă de la un utilizator, va apărea o confirmare automată pe site-ul web de primire a comenzii, care va include numărul comenzii şi detaliile cumpărăturii efectuate de către utilizator. JOMA va trimite automat o copie de confirmare a primirii comenzii la adresa de e-mail furnizată de către utilizator.

JOMA va trimite automat o copie de confirmare a primirii comenzii la adresa de e-mail furnizată de către utilizator. JOMA sfătuieşte utilizatorii să imprime sau să descarce o copie de confirmare a comenzii trimise de către JOMA, pentru consultare ulterioară , în caz că va fi nevoie. JOMA îşi rezervă în mod expres drpetul de a refuza comenzile utilizatorului sau să anuleze acordurile de cumpărare, inclusiv după primirea confirmării comenzii.

Produsele trimise de JOMA pot fi diferite de cele care apar în fotografia produsului pe care îl cumpără Utilizatorul, atât în ceea ce privește designul, cât și culoarea.

2.3 Dreptul JOMA de a nu accepta comenzi sau de a anula comenzi.
JOMA îşi rezervă dreptul de a refuza orice comandă sau să anuleze orice cumpărătură, indiferent de motiv. JOMA îşi rezervă de asemenea dreptul de a anula orice cumpărătură (inclusiv o comandă acceptată iniţial de către JOMA), fără a fi responsabili pentru aceasta, şi fără să fie răspunzători pentru nicio daună sau cheltuială, în următoarele situaţii:
 • Produsul pe care utilizatorul doreşte să îl achiziţioneze nu este disponibil/ produsul nu există pe stoc (caz în care se va rambursa suma pentru cumpărătura efectuată)
 • Informaţiile de facturare furnizate de către utilizator nu sunt corecte sau nu pot fi verificate
 • Comanda efectuată de către utilizator este semnalată de către sistemele de securitate ale JOMA ca şi comandă anormală sau posibil frauduloasă
 • JOMA nu primeşte plata comenzii realizate de către utilizator (în cazul în care s-a optat pentru această modalitate de plată) prin transfer bancar în următoarele 10 zile calendaristice de la acceptarea comenzii
 • JOMA are indicii sau certitudinea că utilizatorul care trimite comanda are mai puţin de 18 ani
 • JOMA are indicii sau certitudinea că utilizatorul care trimite comanda este un distribuitor.
 • JOMA detectează o eroare în preţul din ofertă
 • JOMA nu poate, din motive care nu ţin de controlul său, să efectueze livrarea produselor achiziţionate de către utilizator la adresa furnizată de către acesta.

2.4 Verificarea datelor
Când utilizatorul trimite o comandă pe site-ul web, JOMA va avea dreptul să efectueze unele verificări înainte de a trimite comanda. Aceste tipuri de verificări pot să consiste în: verificarea adresei utilizatorului, verificarea situaţiei de credite a utilizatorului şi verificarea faptului dacă există fraude în cumpărătura solicitată de către utilizator în legătură cu ultimul punct, JOMA efectuează verificări parţial automate a tuturor comenzilor de cumpărare pe care le efectuează utilizatorul, pentru a le filtra pe cele anormale, suspecte sau susceptibile de a fi frauduloase. Comenzile de cumpărare suspecte de fraudă vor fi investigate şi judecate în mod legal. Utilizatorul acceptă aceste condiţii în momentul în care acesta finalizează comanda.

3. Preţul / Palata

3.1 Modalităţi de plată
Preţul / PalataUtilizatorul va putea vedea modalităţile de plată disponibile pentru a efectua comenzi pe site-ul web odată ce s-a identificat şi înregistrat, şi odată ce comanda pe care doreşte să o efectueze a fost revizuită. JOMA nu acceptă modaităţi de plată diferite de cele care apar în secţiunea “selecţionează modalitatea de plată” de pe site-ul web, deoarece sistemele site-ului web nu au fost proiectate pentru a procesa alte metode de plată. JOMA recomandă să nu se încerce efectuarea unei plăţi pentru o comandă prin orice altă metodă care nu este indicată pe site-ul web, iar în cazul în care utilizatorul efectuează o plată pentru o comandă prin altă metodă, JOMA nu vor fi responsabili pentru pierderea sumei plătite către JOMA şi pentru niciun alt tip de daună rezultată din acest fapt.

3.2 Procesarea plăţilor
Plăţile vor putea fi procesate doar dacă informaţiile de facturare pot fi verificate. Dacă utilizatorul utilizează metoda de plată prin card bancar de credit/debit, banca va deconta suma pentru cumpărătură după cât timp aceasta autorizează operaţiunea. Dacă utilizatorul utilizează metoda de plată prin transfer bancar, JOMA va trimite comanda după ce plata a fost primită în întregime pentru toată cantitatea. Transferul bancar poate dura câteva zile pentru a deveni efectiv în sistemul deţinut de JOMA. 10 Preţul şi monedă Preţurile produselor indicate pe site-ul web sunt exprimate în euro şi includ taxele la care sunt supuse de către Uniunea Europeană.

3.3 Clauze de proprietate
JOMA îşi rezervă dreptul de proprietate asupra tuturor produselor până în momentul în care a primit plata în întregime pentru toate acestea iar acestea au fost livrate utilizatorului.

3.4 Preţul şi monedă
Preţurile produselor indicate pe site-ul web sunt exprimate în Euro şi includ taxele la care sunt supuse de către Uniunea Europeană. Nu sunt incluse taxele pentru cei care se află în ţări sau teritorii din afara Uniunii Europene. Preţurile pentru transport se plaică per comandă şi sunt furnizate de către “Agenţia de transport”, în funcţie de ţara de destinaţie şi modalitatea servicului de livrare. Dacă moneda ţării utilizatorului nu coincide cu cea care apare în preţurile produselor de pe site-ul web, utilizatorul va efectua o cumpărătură cu moneda respectivă, iar banca utilizatorului care trimite comanda de cumpărare ca aplica tipul de schimb valutar corespunzător datei cumpărării. Este posibil ca banca utilizatorului să aplice un tip de schimb valutar diferit, care nu ţine de controlul JOMA.

3.5 Suma totală
Suma totală care apare pe ecranul “Selecţionaţi modalitatea de plată” include taxele şi cheltuielile de livrare. Preţurile apar detaliate şi în confirmarea de primire a comenzii, pe care utilizatorul poate să o imprime sau să o descarce în caz că va avea nevoie să o consulte ulterior. Dacă utilizatorul efectuează o plată prin intermediul cardului de credit/debit, suma totală a comenzii va fi reflectată pe extrasul bancar de la banca prin care s-a realizat plata. JOMA recomandă utilizatorului să trimită suma exactă specificată în confirmarea comenzii şi, de asemenea, JOMA recomandă utilizatorului să efectueze transferuri individuale per comandă, incluzând numărul de referinţă unic care figurează pe confirmarea comenzii.

3.6 Modificările de preţ
Preţurile pentru produsele care figurează pe site-ul web pot fi supuse modificărilor. JOMA îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile fără un anunţ în prealabil. În conformitate cu clauza 3.7 care este descrisă in continuare, preţurile indicate în momentul efectuării cumpărăturii reprezintă preţurile valide pentru respectiva cumpărătură.

3.7 Erori de preţuri
Utilizatorul trebuie să ia în calcul că, chiar dacă JOMA a dezvoltat un site web cu cea mai mare atenţie şi precauţie posibile, prin erori care nu ţin de controlul său, informaţiile cu privire la preţurile care figurează pe site-ul web pot conţine erori. JOMA nu este obligată să îşi menţină ofertele şi îşi rezervă dreptul de a anula comenzile de cumpărare în cazul în care s-a produs o eroare cu privire la informaţiile despre preţuri.

4. Siguranţa comenzii

Entitatea responsabilă pentru procesarea plăţilor realizate către JOMA prin intermediul site-ului web aplică protocolul de securitate SSL (Secure Socket Layer), una dintre platformele de criptare cele mai puternice disponibile în momentul de faţă. Datele de pe cardul bancar pe care îl utilizează utilizatorul vor fi criptate din momentul în care acestea vor fi furnizate până în momentul în care tranzacţia a fost procesată. JOMA nu stochează aceste informaţii pe niciun server.

În ciuda utilizării programelor de securitate prin criptare, în ziua de astăzi nu se poate garanta siguranţa informaţiilor şi nici a plăţilor care se transmit prin intermediul internetului sau e-mail-ului. JOMA nu vor fi responsabili pentru daunele derivare din utilizarea mijloacelor de comunicare electronică, incluzând, dar nelimitându-se la acestea, daunele care rezultă dintr-o eroare sau intârziere datorate mojloacelor de comunicare electronică, interceptare sau manipulare a comunicaţiilor electronice prin terţe porturi sau prin intermediul programelor informatice utilizate pentru transmiterea de comunicaţii electronice sau de virus.

5. Transport şi livrare

5.1 Livrare: unde şi când efectuează
JOMA livrările produselor sale de luni până vineri. JOMA nu efectuează livrări în zilele de sărbătoare stabilite. JOMA va putea trimite doar comenzile destinate unor adrese, care se află în oricare dintre ţările care dispun de servicul prestat de “Agenţia de transport” contractată de către JOMA.

5.2 Timpul de livrare
Timpul de livrare este alcătuit din suma timpului de pregătire a comenzii şi timpul de tranzit al comenzii prin intermediul Agenţiei de transport. Timpul estimat pentru pregătirea comenzilor este de 24-48 de ore, în funcţie de momentul primirii acestora în sistemele JOMA. La acest timp de pregătire se va adăuga timpul pe care îl necesită Agenţia de transport pentru a efectua livrarea la adresa menţionată în comandă (timpul de tranzit).

Site-ul web va informa utilizatorul cu privire la numele Agenţiei de transport desemnată, tipul de serviciu şi costul pentru acesta. Timpul de tranzit poate fi calculat pe site-ul web al Agenţiei de transport. Utilizatorul trebuie să aibă în calcul că dacă plăteşte prin transfer bancar, la timpul de livrare se va adăuga timpul de care este nevoie ca JOMA să primească în mod corect transferul, şi că JOMA nu va procesa comanda pâna când nu a primit transferul pentru suma totală a comenzii. Transferurile bancare pot dura între 5 şi 7 zile până să devină efective. *JOMA intenţionează să efectueze livrările la timp, în măsura în care acest lucru este posibil. JOMA va informa utilizatorul care sunt cele mai probabile previziuni de livrare, însă nu poate garanta punctualitatea acestora, din motive care nu ţin de controlul său rezonabil, atâta timp cât acestea ţin de Agenţia de transport.

5.3 Livrare în etape
JOMA intenţionează să efectueze livrarea comenzilor printr-o singură livrare de fiecare dată când acest lucru este posibil. JOMA îşi rezervă dreptul de a livra în etape comenzile în cazul in care circumstanţele cer acest lucru, spre exemplu: dacă o parte a comenzii este amânată sau nu este disponibilă. În cazul în care JOMA va trebui să livreze în etape o comandă, va informa utilizatorul asupra intenţiilor sale de a face acest lucru, trimiţând un mesaj la adresa de e-mail pe care utilizatorul a furnizat-o atunci când a efectuat comanda. În acest caz, JOMA nu va acoperi niciun cost suplimentar de livrare.

5.4 Verificarea la primirea comenzii
JOMA îi recomandă utilizatorului să verifice starea ambalajului în momentul livrării comenzii. În cazul în care ambalajul este deteriorat, JOMA ii recomandă utilizatorului să nu accepte respectiva livrare. În astfel de cazuri, după ce JOMA a procesat returnarea, va face livrarea fără ca utilizatorul să trebuiască să acopere costurile de livrare.

6. Returnare şi Anulări

6.1 Anularea unei comenzi înainte de expedierea acesteia
Utilizatorul va putea anula o comandă atâta timp cât aceasta nu conţine produse personalizate fără să dea nicio explicaţie, atâta timp cât comanda nu a fost deja expediată. În cazul in care un utilizator va dori anularea comenzii iar comanda îndeplineşte condiţiile stabilite mai sus, acesta trebuie să ia legătura cu JOMA prin intermediul centrului de apel sau trimiţând un e-mail la servicul de relaţii cu clienţii, adresă de e-mail care apare pe site-ul web. În momentul în care JOMA primeşte cererea de anulare, servicul de relaţii cu clienţii va solicita la magazin anularea comenzii. În cazul in care comanda este supusă anulării, JOMA îi va trimite utilizatorului un mesaj prin intermedium e-mail-ului confirmând respectiva anulare, iar anularea nu va avea niciun cost, iar în cazul în care JOMA a încasat preţul comenzii, acesta va fi imediat returnat utilizatorului.

6.2 Returnarea produselor după livrare – produse defecte
Utilizatorul care a efectuat o comandă prin intermediul site-ului web are dreptul de a retruna produsele care sunt defecte sau care nu corespund comenzii sale, în cazul in care aşa le-a primit. Utilizatorul dispune de o perioadă de patrusprezece (14) zile calendaristice de la livrărarea comenzii pentru a depune reclamaţii la serviciul de relaţii cu clienţii. Acest termen nu constituie nicio violare a drepturilor de care dispune utilizatorul prin lege. În cazul în care reclamaţia utilizatorului este justificată, JOMA îi varambursa utilizatorului costul comenzii şi cheltuielile de livrare, sau îi va retrimite comanda corectă.

6.3 Returnarea produselor după livrare – indiferent de motiv
În cazul in care utilizatorul, din orice motiv, nu este satisfăcut de produsele achiziţionate, dispune de un termen de returnare de patrusprezece (14) zile calendaristice începând de la data livrării, atâta timp cât produsele îndeplinesc următoarele cerinţe:
 • produsele nu au fost utilizate şi nici spălate, în nicio formă (utilizatorul poate proba haina sau încălţăminatea fără a le utiliza în scopuri sportive, fără un uz diferit în afară de probarea articolelor de îmbrăcăminte)
 • produsul se află în ambalajul original, în stare bună (se consideră a fi în stare proastă acele ambalaje care au fost deschise prin rupere în orice formă)
 • produsul prezintă integral etichetele originale, fără a fi manevrate
 • produsul este complet, spre exemplu, returnarea a două elemente care constituie o pereche.
Pentru mai multe informaţii cu privire la condiţiile de rambursare, citiţi articolul 6.6 de mai jos.

6.4 Returnarea produselor după ce au fost livrate - Schimbarea produselor
În prezent, JOMA oferă serviciul de schimbare a produselor și posibilitatea de a returna produsele în condițiile prevăzute de articolul 6.2 și 6.3 de mai sus. Pentru mai multe informații cu privire la condițiile de rambursare, consultați articolul 6.6 de mai jos. În cazul în care Utilizatorul dorește un produs deja achiziționat în altă culoare sau dacă dorește altă mărime, trebuie să trimită produsul, respectând toate cerințele din articolul 6.3 și să achite cheltuielile de expediere la adresa: Calle Ramón y Cajal, 134, 45512, Portillo de Toledo (Toledo, Spania) Tel: +34 925 77 60 06 incluzând în pachet solicitarea de returnare completată, pe care o poate descărca de pe următorul link în format pdf. Joma va achita cheltuielile de livrare pentru produsul schimbat, prin colaborarea ambelor părți.

6.5 Returnarea cadourilor
În momentul de faţă JOMA nu oferă serviciul de returnare a produselor persoanelor care le-au primit ca şi cadou. Pentru a returna un produs primit ca şi cadou, JOMA îi recomandă celui care a primit cadoul să ia legătura cu persoana care a efectuat cumpărarea iar aceasta să realizeze prin intermediul site-ului web procesul de returnare a comenzilor după cum este menţionat in secţiunea Returnarea produselor după livrare.

6.6 Informaţii cu privire la ramburs
În cazul in care utilizatorul returnează un produs din cauză că este defect sau că nu corespunde comenzii acestuia, JOMA va acoperi cheltuielile de livrare şi returnare. Dacă utilizatorul returnează produsul din alte motive, acesta va trebui să acopere cheltuielile de returnare, caz în care JOMA nu îi va rambursa utilizatorului cheltuielile de livrare pe care acesta le-a acoperit la început.

Rambursările vor fi efectuate în acelaşi mod în care a fost efectuată plata iniţială. În cazul în care utilizatorul a plătit prin transfer bancar, acesta va trebui să furnizeze datele sale bancare către Serviciul de relaţii cu clienţii JOMA. Utilizatorul va primi rambursarea după ce a returnat produsul şi returnarea fost procesată. În cazul în care utilizatorul a efectuat plata prin intermediul cardului bancar Domestic Maestro, acesta va trebui să completeze “numărul eliberării” sau “data eliberării” din timpul procesului de cumpărare, în caz contrat JOMA neputând să proceseze returnarea şi nici să asigure rambursarea pentru cumpărătură.

7. Condiţii aplicabile codurilor promoţionale(reduceri)

 • Atunci când se utilizează în conformitate cu termenii şi condiţiile, un cod promoţional permite obţinerea unei singure reduceri la cumpărarea unui singur produs sau a unei comenzi de mai multe produse, în timpul perioadei de timp indicate pentru respectivul cod promoţional.
 • Codurile promoţionale sunt personale şi netransferabile şi pot fi utilizate doar pentru cumpărături online prin intermediul site-ului web. Utilizatorul care deţine un cod promoţional nu îl va putea vinde, schimba sau ceda nimănui. Nu este permis să dezvăluie prin nicio metodă respectivul cod promoţional prin intermediul site-urilor web sau a altor mijloace de ofertă publică, cadou, vânzare sau schimb. Nu este permisă utilizarea codurilor promoţionale în scopuri comerciale.
 • Codurile promoţionale sunt conectate la marca JOMA. Utilizatorul nu va putea utiliza codurile promoţionale pentru nicio altă marcă, companie sau nume, nu este permisă utilizarea în mod ilegal, impropriu sau lipsit de respect, sau în orice alt mod care dăunează reputaţiei JOMA.
 • Un cod promoţional se poate utiliza doar pentru a aplica o reducere unui produs determinat şi pentru o singură comandă. Nu este posibilă combinarea codurilor promoţionale între ele sau cu orice altă ofertă specială sau promoţie.
 • Nu este permis schimbul de coduri promoţionale cu bani.
 • Fără a afecta orice alte drepturi pe care JOMA le pot avea, JOMA îşi rezervă dreptul de a anula imediat un cod promoţional dacă există suspiciunea că acesta a fost folosit sau este susceptibil de a fi fost utilizat încălcând oricare dintre condiţiile menţionate mai sus, sau prin orice altă modalitate incorectă, ori de câte ori JOMA consideră necesar acest lucru.

8. Disponibilitate

Procesarea tuturor comenzilor efectuate prin intermediul site-ului web este condiţionată de disponibilitatea produselor. JOMA va încerca să depună toate eforturile pentru a garanta existenţa tuturor produselor care apar spre vânzare pe site-ul web. Cu toate acestea, JOMA îşi rezervă dreptul de a refuza orice comandă, sau de a anula orice comandă privind produsele care nu sunt disponibile pe stoc. În orice caz, JOMA va informa utilizatorul prin intermediul e-mail-ului şi ii va rambursa orice plată care a fost realizată.

9. Valabilitatea Ofertelor

Ofertele de pe site-ul web sunt valabile doar în momentul în care acestea apar pe site-ul web. JOMA nu are obligaţia de a respecta nicio ofertă de pe site-ul web care conţine erori topografice, de preţ, sau orice alt tip de greşeală. JOMA îşi rezervă dreptul de a anula orice cumpărătură realizată în cazul în care se constată astfel de erori.