Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

SLAM JUNIOR WORLD PADEL TOUR CLAY -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
video-yt
20190510164824.J.SLAMW-WPT.jpg

Ediție limitată Slam World padel Tour păstrează toate caracteristicile tehnice și aplicarea celor mai recente tehnologii în pantofi padel. Este un pantof specific acestui sport, care se caracterizează prin amortizare, stabilitate și rezistență ridicată la uzură.

Amortizare excelenta este dat de utilizarea sistemului de REBOUND 2,0 în midsole. Este un material care se extinde cu ușurință, care îi conferă o capacitate uriașă de a absorbi impactul în benzii de rulare și, în același timp, recuperează forma sa rapid, de conducere de ieșire. În plus, midsole este compus dintr-o altă bază de densitate mai mare filon care oferă stabilitate.

Stabilitatea este întărită prin utilizarea sistemului stabilis, o piesă de injectare care merge de la pod la metatarsiene și care stabilizează Tranziția benzii de rulare și introducerea unei contrafort externe rigide care deține piciorul.

Tăietura este foarte respirabilă pentru fabricarea sa cu grila. Această calitate este foarte apreciat în sport, care sunt practicate pe piste de abraziune mare. Pentru a proteja această zonă a piciorului, se aplică sistemul INYECTION PRINT, un cauciuc injectat care ține piciorul confortabil. În zona interioară a piciorului, în cazul în care există o uzură mai mare din cauza deplasări laterale în timpul jocului este inclus o bucată de cauciuc care protejează piciorul.

Căptușeală interioară, care înfășurați piciorul, sunt inserate în două calități. Pe părțile laterale sunt mai puternice pentru a ține piciorul. Pe partea din spate este mult mai confortabil și căptușit.

talpa este fabricată ca urmare a sistemului compozit de înaltă densitate din cauciuc care rezistă la uzura pistei. Desenul său adânc Spike asigură aderența la suprafața de joc.


Produse similare

Cel mai văzut


Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.