Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

AWAY JERSEY VILLARREAL CF 2020/2021 -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Joma a creat un tricou pe care se mențin semnele distinctive ale echipei Villarreal CF, utilizând roșul drept element principal. Acesta este realizat după un tipar nou, mai ajustat, pentru a evita agățarea și pentru a spori confortul sportivului.

Noului tricou al clubului Villarreal CF i s-au adăugat diferite detalii care asigură calitate și potrivire excelentă, precum utilizarea a trei țesături diferite. Țesătura principală este un poliester nou, cu un model de avangardă, care include fibră de bambus, ale cărei proprietăți naturale sporesc senzația de confort și transpirabilitatea.

Noul tricou al Submarinului Galben include o țesătură Mesh nouă în laterale, la umeri și axile, cu un design complet nou, care favorizează și sporește evaporarea transpirației.

Produse similare

Nou

HOME JERSEY VILLAREAL CF 2020/2021

59.91 EUR
Nou

THIRD JERSEY VILLARREAL CF 2020/2021

59.91 EUR

Cel mai văzut

TRICOU COMBI GALBEN M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI ROȘU M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI NEGRU M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI BLEUMARIN ÎNCHIS M/C

9.00 EUR

TRICOU COMBI CORAL FLUORESCENT M/C

9.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.