Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

AGUILA GOL 401 NEGRU-CORAL MULTITACO -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
Gheată de fotbal fabricată din microfibră, cu cusături în zone atent determinate pentru a se adapta perfect piciorului și pentru a evita lărgirea. Talon cu material antialunecare, ranforsare internă pentru o potrivire mai bună, branțuri antialunecare cu sistem de amortizare și bombeu cu profil mai înalt decât cel obișnuit. Noua TALPĂ CU MULTITACO Joma păstrează aceeași tehnologie 2D cu 2 densități. Cele 14 crampoane de pe talpă sunt dispuse în funcție de rezultatele studiilor biomecanice pentru a conferi stabilitate și priză optimă pe terenul de joc. S-a ranforsat punctul de sprijin al piciorului în zona boltei plantare și s-a creat o formă inovatoare și dinamică, pentru mai multă stabilitate și amortizare. Pentru jucători de cel mai înalt nivel, care evoluează pe iarbă artificială, își doresc o gheată clasică și acordă importanță maximă potrivirii optime și contactului cu balonul.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Cel mai văzut

AGUILA GOL 821 NEGRU TURF

52.01 EUR

PROPULSION LITE 901 NEGRU SOFT GROUND

212.00 EUR

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

AGUILA GOL 821 NEGRU FIRM GROUND

52.01 EUR

PROPULSIE LITE 906 ROŞU FIRMA LA SOL

200.00 EUR

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.