Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

AGUILA 611 NEGRU-GALBEN CAUCIUC -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.

Ghete cu design clasic, realizate din materiale rezistente, potrivite pentru orice activitate. Fabricate din Fibertec de înaltă calitate și interior din nylon, care asigură rezistență la tracțiune.

Partea superioară a ghetei este creată dintr-o singură bucată, fără cusături, facilitând adaptarea la forma piciorului și evitând sporirea greutății. Contrafortul din talon, sub formă de M, protejează împotriva rosăturilor și oferă mai multă comoditate, datorită formei mai ergonomice.

Lamela este fabricată din EVA neted, care asigură o amortizare mai bună. Branțuri din Texon și PVC până la zona centrală, care menține fermă structura crampoanelor.

Talpă PC - Caucho 05. Talpă alcătuită din rășini și cauciuc cu trei densități, astfel încât crampoanele să sufere uzură minimă și să ofere amortizare maximă. Este ideală pentru terenuri dure. Confort și rezistență reprezentate prin lipirea dublă și cusătura de partea superioară.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.