Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

AGUILA 502 ALB TURF -

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT
Dați clic pentru a vedea imaginea pe ecran complet.
Partea superioară din Fibratec are cusături în zone atent determinate pentru a se adapta perfect piciorului și pentru a evita lărgirea. Talon cu material antialunecare, ranforsare internă pentru o potrivire mai bună, branțuri antialunecare cu sistem de amortizare și bombeu cu profil mai înalt decât cel obișnuit. Noua talpă turf este fabricată dintr-un element din phylon, care amortizează, și din cauciuc, pentru durabilitate a suprafeței de contact cu solul. Noutatea este în diferența de dimensiune și distribuția zonală a crampoanelor. Acestea sunt mai mari și mai rezistente în zonele cu uzură mai mare și mai mici în zona centrală, pentru a ușura flexarea. Pentru jucători de cel mai înalt nivel, care evoluează pe iarbă artificială rară, își doresc o gheată clasică și acordă importanță maximă potrivirii optime și contactului cu balonul.

Produse similare

PROPULSION LITE 2017 FIRM GROUND

80.01 EUR

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.