Aviso de Disponibilidad

Reserva tu producto para no quedarte sin él. En los próximos días nos pondremos en contacto contigo.

-

Solicitud recibida correctamente.
ENVÍO GRATIS A PARTIR DE 30€ | EN ESPAÑA PENINSULAR |

Joma echipează 7 echipe în Doha

În perioada 27 septembrie - 6 octombrie vor avea loc Campionatele Mondiale de atletism din 2019, în care Joma a reușit să îmbrace peste 100 de sportivi.

Spania, Slovenia, Belarus, Georgia, Mexic, România și Serbia s-au mutat în Qatar pentru a juca cea mai importantă competiție de atletism din întreaga lume. Aceasta este prima Cupă Mondială in o țară din Orientul Mijlociu și va prezenta noutățile unui stadion (stadionul El Khalifa) cu aer condiționat, maratonul și marșul vor avea loc noaptea.

Deși Cupa Mondială și-a mutat data obișnuită din august până în ultima săptămână a lunii septembrie pentru a evita căldura. e așteaptă temperaturi în jurul valorii de 38ºC la care trebuie adăugată umiditate.

Șeful echipei medicale a Comitetului de organizare se asigură că au făcut o analiză matematică și înainte de începerea testelor, situația va fi notificată: „Dacă este galben, va fi bine, roșul va avea un risc ridicat și vor exista măsuri puternice pentru crampe și lovitură de căldură și dacă este negru, amânarea sau suspendarea vor fi recomandate IAAF ”.