Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

-

Solicitare primită corect.
ALL FOR SPORT

Comitetul olimpic spaniol va continua să fie cu JOMA

Comitetul olimpic spaniol va continua să fie cu JOMA

Comitetul olimpic spaniol a organizat marți 28 aprilie o reuniune telematică în care a aprobat continuitatea Joma în calitate de sponsor tehnic.

Joma va îmbrăca sportivii olimpici spanioli de mai bine de opt ani, această firmă extinde acordul COE cu Joma până la Paris 2024 inclusiv și a diferitelor competiții pe care COE le va juca: Jocurile Olimpice de iarnă, Jocurile Olimpice pentru Tineret, Jocurile Mondiale de Plajă, Jocurile Europene, Festivalul Olimpic European al Juventus și Jocurile Mediterane până în prezent.

 

Joma proiectează și produce trei seturi pentru COE: paradă, plimbare și podium.

În așa fel încât sportivii să fie perfect echipați pentru momente de vizibilitate maximă și pentru confortul lor în Satul Olimpic, inclusiv încălțăminte de ediție specială. Cu acest nou acord, marca sportivă spaniolă lider in Spania va completa trei Jocuri Olimpice cu COE.

Despre Joma

Pentru Joma, imaginea unui atlet a fost întotdeauna cel mai bun reprezentant al său, de aceea la viitoarele Jocuri Olimpice de la Tokyo va îmbrăca 8 comitete, inclusiv Comitetul olimpic spaniol. În cel mai important eveniment sportiv mondial, brandul va fi reprezentat și de 18 Federații din diferite discipline: Federația Regală Spaniolă de Atletism, Handbal sau Rugby, printre multe altele la nivel internațional.

Trebuie să adăugăm fotbalul, unde Joma este co-lider în liga spaniolă datorită sponsorizărilor Getafe CF, CD Leganés, SD Eibar și Villarreal CF. În Italia are Sampdoria FC, Torino FC și Atalanta BC, depășind în prezență principalele mărci concurente din această țară.

În Belgia, cu RSC Anderlecht sau TSG Hoffenheim în Bundesliga, care împreună cu echipele din România, Ucraina și Honduras totalizează peste 300 de echipe profesionale din întreaga lume.

Joma în fotbal, are cele mai bune echipe din ligile italiene, braziliene și spaniole. Joma a devenit recent sponsor tehnic al Federației Spaniole de Fotbal în secțiunea de futsal, pentru care a produs 3 mingi oficiale și va proiecta kiturile de joc. Se adaugă și sponsorizarea Ligii Naționale de futsal, încă de la începutul sezonului 19/20 cu mingea oficială Águila F2.

Toate acestea îl fac să fie brandul lider pe piața spaniolă și al treilea brand la nivel mondial, datorită efortului și susținerii a mii de sportivi profesioniști și amatori care au încredere în brandul nostru în fiecare zi.

Joma va continua să lucreze pentru a crește pe piața sportului național și internațional cu inovație, tehnologie, calitate, design și prețuri bune.

Datorită situației în care ne confruntăm în prezent, de la Joma vor să trimită sprijinul lor tuturor, în special sportivilor profesioniști și amatori care continuă să se antreneze cu mult efort pentru a se menține în cele mai bune condiții fizice și mentale.