Notificare disponibilitate

Rezervă-ți produsul pentru a nu-l rata. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

EVO FLEX 711 FLUOR INDOOR -

Solicitare primită corect.
ANTRENEAZĂ-ȚI LIBERTATEA

EVO FLEX 711 FLUOR INDOOR

EVOW.711.IN Pantofi sport

JOMA

Nu este disponibilO gheată de fotbal în sală inovatoare, datorită designului din microfibră și neopren, care contribuie la îmbunătățirea flexibilității și a transpirabilității încălțămintei. Un model gândit pentru potrivire optimă la forma piciorului, asigurând greutatea scăzută de care are nevoie jucătorul.

Partea superioară este fabricată din microfibră, un material foarte rezistent, combinat cu neopren pe margini și cusut astfel încât să sporească durabilitatea în zona respectivă. Prin intermediul acestor materiale se obține o senzație de potrivire optimă la forma piciorului.
Include tehnologia PROTECTION în vârf pentru sporirea rezistenței și a stabilității pentru șutare. Talonul este consolidat cu sistemul MCOUTER, un contrafort care se adaptează 100% la calapodul Joma, fiind un sistem diferit de cel clasic prin faptul că ocupă mai puțin spațiu pentru evitarea rosăturilor.
Lamele fabricate din EVA natural pentru îmbunătățirea amortizării și absorbirea impactului pașilor. Branțurile din EVA preformat se adaptează la forma piciorului.

Talpa este fabricată cu tehnologia DURABILITY. Cauciucul de înaltă rezistență întârzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei. Talpa este prevăzută cu linii de flexiune (tehnologia FLEXO) concepute ergonomic, pentru o tranziție optimă de la talon la vârf în orice moment al mersului.

Prezintă tehnologia PULSOR, un sistem de amortizare alcătuit dintr-un element din gel, care absoarbe impactul și favorizează impulsul în timpul alergării.

Produse similare

3 modele
KNIT MEN 703 BLEUMARIN INDOOR 56.00 EUR  
2 modele
SUPER FLEX 708 PORTOCALIU FLUORESCENT INDOOR 85.00 EUR  
7 modele
DRIBLING 708 PORTOCALIU FLUORESCENT INDOOR 53.00 EUR  
5 modele
TOP FLEX 602 ALB-ALBASTRU REGAL SALĂ 85.00 EUR  

Utilizați degetul pentru a schimba imaginea. Dacă ați mărit, utilizați degetul pentru a vedea alte porțiuni ale imaginii mărite.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Utilizați tastatura sau săgețile pentru a schimba imaginea. Când imaginea este mai mare decât ecranul, va apărea pictograma lupă. Puteți da clic pe pictogramă sau pe imagine pentru a mări.

Utilizați degetul pentru a roti produsul.

Utilizați două degete pentru a apropia și pentru a deplasa imaginea în orice direcție.
Dați clic pe imagine și, fără a elibera, deplasați mouse-ul de la stânga la dreapta pentru a roti produsul. Dacă doriți să măriți trebuie doar să mișcați rotița mouse-ului înainte sau înapoi.
Obțineți reduceri și informații privind lansările noastre prin buletinul informativ.